Jelenünk

Jelenleg három állandó szakemberrel (1 fő okleveles erdőmérnökkel, és 2 fő erdész technikussal), és 1 fő adminisztrátorral látjuk el a magán erdészeti szakirányítást és az erdészeti szolgáltatást, valamint az ezekhez köthető tevékenységeket. Munkánkat összesen több, mint 4000 ha területen, zömében Jász-Nagykun-Szolnok és Heves megye területén, de a hatályos megbízások alapján „Zalától-Hajdú-Biharig” is végezzük.

Alapvetően a meglévő erdőterületeken, egyéb fával borított területeken történő gazdálkodás, illetve a mezőgazdasági földterületeken létrehozandó erdősítések tervezésével és szakmai irányításával foglalkozunk. Ezenkívül további feladataink rendkívül széleskörűek: GPS-es területmérés, erdészeti termékek kereskedelme és valamennyi, fent felsorolt tevékenységhez kapcsolódó pályázatírás, valamint egyéb, erdőmérnöki, vagy erdésztechnikusi végzettséget igénylő szakmai tevékenység.

Kapcsolatban vagyunk erdészeti kivitelezőkkel az ország 9 megyéjében, valamint szinte valamennyi Erdészeti hatósággal. A hatóság munkatársaival, szakembereivel igyekszünk mindig megtalálni a tulajdonosi érdek érvényesítését, és az Erdőtörvény adta lehetőségek határain belül az erdőgazdálkodó hasznára történő alkalmazását.

Munkánk során mindig arra törekszünk, hogy határidőre, pontosan, a lehetőségekhez képest minél hamarabb elkészítsük a ránk bízott feladatot. A munka elvégzése előtt vagy erdészeti szakirányítói szerződésünk értelmében végezzük a tevékenység ellátását, vagy eseti megbízás alapján, de a munka érdemi megkezdése előtt mindenképpen írásbeli, vagy szóbeli tájékoztatást adunk az elvégzendő munkáról, szükséges dokumentumok beszerzéséről, stb., és természetesen az árajánlatunkról.


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/