Jelenünk

Jelenleg két állandó szakemberrel (1 fő okleveles erdőmérnökkel, és 1 fő erdész technikussal), 1 fő gépkezelővel és 2 fő adminisztrátorral látjuk el a magán erdészeti szakirányítást és az erdészeti szolgáltatást, valamint az ezekhez köthető tevékenységeket. Munkánkat összesen több, mint 4000 ha területen, zömében Jász-Nagykun-Szolnok és Heves Vármegye területén, de a hatályos megbízások alapján „Zalától-Hajdú-Biharig” is végezzük.

Alapvetően a meglévő erdőterületeken, egyéb fával borított területeken történő gazdálkodás, illetve a mezőgazdasági földterületeken létrehozandó erdősítések tervezésével és szakmai irányításával foglalkozunk. Ezenkívül további feladataink rendkívül széleskörűek: GPS-es területmérés, multispektrális drónnal történő erdészeti és mezőgazdasági felmérések, erdészeti termékek kereskedelme és valamennyi, fent felsorolt tevékenységhez kapcsolódó pályázatírás, valamint egyéb, erdőmérnöki, vagy erdésztechnikusi végzettséget igénylő szakmai tevékenység.

Kapcsolatban vagyunk erdészeti kivitelezőkkel az ország 9 vármegyéjében, valamint szinte valamennyi Erdészeti hatósággal. A hatóság munkatársaival, szakembereivel igyekszünk mindig megtalálni a tulajdonosi érdek érvényesítését, és az Erdőtörvény adta lehetőségek határain belül az erdőgazdálkodó hasznára történő alkalmazását.

Munkánk során mindig arra törekszünk, hogy határidőre, pontosan, a lehetőségekhez képest minél hamarabb elkészítsük a ránk bízott feladatot. A munka elvégzése előtt vagy erdészeti szakirányítói szerződésünk értelmében végezzük a tevékenység ellátását, vagy eseti megbízás alapján, de a munka érdemi megkezdése előtt mindenképpen írásbeli, vagy szóbeli tájékoztatást adunk az elvégzendő munkáról, szükséges dokumentumok beszerzéséről, stb., és természetesen az árajánlatunkról.


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/