Jogi nyilatkozat

A weblap tartalma
Az MG Erdő Kft. mindent megtesz az mgerdokft.hu weblapon közzétett információk helyességéért. Ennek ellenére esetlegesen előfordulhatnak hibák és tévedések, vagy a weblapot ért rosszindulatú támadások, így a weblapon publikált információkból fakadó közvetett vagy közvetlen károkért, elmaradt haszonért az MG Erdő Kft. nem vállal felelősséget.

Szerzői jogvédelem
Az mgerdokft.hu weblapon megjelenő valamennyi tartalom (dokumentumok, képek, logók, stb.) felhasználásuk csak előzetes írásbeli engedéllyel lehetséges, és publikálás esetén kötelező megadni az mgerdokft.hu címet.

Linkek
Az mgerdokft.hu főoldalára mutató linket saját weboldalán erdészeti szakmai oldalra bárki elhelyezhet az MG Erdő Kft. külön hozzájárulása nélkül (kérjük azonban írásbeli tájékoztatásunkat), egyéb esetben kizárólag az MG Erdő Kft engedélyével. Belső oldal(ak)ra mutató link(ek) csak az MG Erdő Kft. előzetes írásbeli engedélyével lehetségesek. Tilos linket úgy elhelyezni, amelynek eredményeként a mgerdokft.hu weblap valamely más weblap részeként jelenik meg. Tilos megtévesztően honlapunkra, vagy annak belső tartalmára utaló névvel ellátott, de külső honlapra mutató linket saját honlapon elhelyezni!

A honlapunkon lévő, külső felhasználó által kezelt linkek által publikált információkért az MG Erdő Kft. nem vállal felelősséget.

Egyéb

Az MG Erdő Kft. portálján nem helyez el semmilyen politikai hirdetést. Véleménykülönbség esetén a hatályos jogszabályok, illetve jelen jogi nyilatkozat a mérvadó.


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/